mandag 7. desember 2009

Fiine juletrepynten...

Da var den store "lagepepperkakehusetterboligplussmal"! dagen kommet. Det fikk min kjære i kalenderen i dag..Blir spennende!!Først skal meg og poden på Lille Trille på bibloteket på sangstund!På poden halvtårsdag!!(hipp.hipp!)Er klar for å skifte ut litt av den kjedelige 10for2 ikea pynten m noe mer spennende. Måtte snuse rundt litt..Endte (som vanlig) opp på Pottery Barn..(Bor jeg i feil land?)Med følgende resultat...Disse kan gjerne få henge på mitt tre!



Disse var bare skjønne...


     Likte disse, de kan også graveres. Her kan en sette inn bilder av de håpefulle,Bestefar,oldemor, hunden etc (kjekt å ta frem om noen år og mimre..)Har lyst på en slik med bilde av barnas oldemor som desverre døde for 2 år siden..Fin måte å bevare minnene om kjente og kjære på!



Denne var luddi til alle julekortene som forhåpentligvis finner veientil oss i desember!Her får man jo vist dem frem istedet for at de blir liggendei en haug. Selv har jeg kjøpt en snor med klesklyper jeg henger i passasjen mellom stuen og kjøkkenet og her henger de på rekke og rad!I begynnelsen av des henger jeg alltid opp
litt julepynt også så det ik ser så tomt ut.. :)



Da var det Lille trille tid...Ha en nydelig 7 desember!

3 kommentarer:

  1. Håpper det var kjekt på lille trille, Jakob hadde nok ikkje vært i slaget t å synge idag,snåttete,hostete og ganske så sur...ikkje to min fred å få her nei...;)

    SvarSlett
  2. Det var kjekt!Min sønn overdøvde både Laila og trommen "DADDADADADADDA" hun måtte "hysje" på han...*pinli*Tydelig han koste seg..Han ble litt sur på slutten,trøttis...En trevli dag!:)
    God bedring til Jakob og lykke til til deg i kveld vennen!!!Tvi,tvi!

    SvarSlett
  3. God kveld min skjønne!!
    Artig julepynt=)! Ja, det er moro med hund, men det krever tid og innsatts;)! Sender deg adr. vår på Fjesboka;)!

    Klemmer!

    SvarSlett